Varekategorier: ,

Pla Sam Rod 2 pers

250,00 DKK

Klar til at stege. Steg havabboren med sødsur sovs.

Ingredienser:

Sovs:

Sødsur sovs: løg, hvidløg, røde chili, ananas, palmsukker, salt, fiskesauce, hvid eddike, vegetabilsk olie, vand.

Østersaus = østersås, soja, ingefær, basilikum, hvidløg, chili, sort peber.

 

Kød:

Havabbor filet: salt, hvedemel, Panko, hvidløg, karrypulver, peber, chilipulver.

 

Grøntsager:

  • Rødløg
  • Baby broccoli
  • Baby kartoffel
  • Sne ærter
  • Forårsløg
  • Basil blad
  • Stor rød chili
  • Champignon
  • Smør: hvidløg, basilikum, salt, peber.

(Valgfrit: kan skifte smør med almindelig olie til personer, der er allergiske over for mejeriprodukter)

 

Madlavning instruktioner:

Steg fisk:

Tilsæt halvdelen af de belagte fiskefileter i et enkelt lag til den varme olie i stegepande eller gryde. Olien skal være varm nok, at det syder, når du tilføjer fisken. Steg fisken til de er gyldne på bunden og knalde. Derefter er den klar til at serveres med genopvarmet sødsur sovs.

Steg grøntsager med østersovs:

Varm smørret i panden med medium høj varme. Tilsæt løg; steg 1 minut. Tilføj de resterende grøntsager; rør 1 minut og tilsæt østersusen. Rør indtil grøntsagerne er ømme-skarpe og godt blandet.

 

Allergener:

  • Gluten: ja
  • Laktose: nej
  • Mejeri: ja

JA TAK, TILMELD MIG NYHEDSBREVET FRA DELICIAS.DK